Meeuwsen Wonen Slapen

Dé adviseur voor uw interieur

PVC vloeren

De mogelijkheden van PVC vloeren zijn ongekend. Onze PVC vloeren geven u het gevoel van hout, maar hebben de voordelen van kunststof. De verschillende designs die er voor PVC vloeren beschikbaar zijn is heel erg divers, van klassiek eiken tot trendy kleuren als zwart en wit.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren hebben veel meer voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld parket- of laminaatvloeren. Een PVC vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vloerverwarming. De vloer krimpt niet en zet niet uit bij temperatuurverschillen omdat de vloer bestaat uit 100% kunststof.
De andere voordelen van PVC vloeren zijn onder andere:
• Een lange levensduur omdat de PVC vloer slijtvast en duurzaam is
• Goed schoon te maken, makkelijk in onderhoud
• Levensechte imitaties van houten vloeren
• ESD normering, geschikt voor onder andere operatiekamers
• Geen problemen met hoogte van deuren omdat de vloer dun is
Erg scherp geprijsd

PVC vloeren overal toepasbaar

De PVC vloeren zijn makkelijk zelf te leggen. Het enige wat u nodig heeft is een geëgaliseerde ondervloer. U kunt daarom ook kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. De PVC vloeren kunt u in het hele huis gebruiken. Of dit nu in de keuken, badkamer of slaapkamer is. U zult versteld staan van de mogelijkheden van PVC vloeren. U kunt met eigen ogen de PVC vloeren in onze showroom bezichtigen. Wij kunnen u tevens adviseren over de talloze mogelijkheden van PVC vloeren.

Bedtextiel